ویزای هند

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

  1. اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
  2. اصل پاسپورت های قدیمی
  3. ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید و جدید
  4. کپی تمام صفحات شناسنامه
  5. فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد.

 

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
  • ویزا هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.
  • مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
  • برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.
  • طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان ویزای هند باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند. وقت مصاحبه را ما برای شما میگیریم.
  • قبل از اخذ ویزا به هیچ عنوان نسبت به صدور بلیط اقدام نکنید به این دلیل که امکان بیشتر شدن پروسه ی صدور ویزا وجود دارد.

 

در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با شماره 09178146065 تماس حاصل نمایید.

>