ویزای تایلند

مدارک لازم برای اخذ وبزا تایلند:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۱ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. کپی شناسنامه و کارت ملی
  4. بلیط رفت و برگشت به یکی از شهرهای کشور تایلند
  5. رزرو هتل در یکی از شهر های تایلند
  6. پرینت گردش حساب بانکی یک ماهه اخیر با مانده حداقل ۲ میلیون تومان
  7. مشخصات فردی

شرایط اخذ ویزا :

  • ویزا توریستی  تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.
  • ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.
  • ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و ۲ بار ورود دارد.
  • در صورت نیاز شما می توانید بلیط و ویزا تایلند را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزای توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت ۸ روزه ماهان به فروش می رسد. قیمت بلیط و ویزا بسته به تاریخ رفت ، متفاوت می باشد.
  • پرینت حساب بانکی باید همراه با مهر بانک و به زبان انگلیسی باشد.

 

در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با شماره 09178146065 تماس حاصل نمایید.

>