ویزای چین

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  1. اصل پاسپورت
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان (در شرایط مختلف ممکن است احتیاجی به تمکن مالی نباشد)

شرایط اخذ ویزا چین :

  • انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین ، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین
  • ویزای انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا به صورت عادی در ۷ روز کاری و به صورت فوری ۳ روز اخذ می شود.
  • ویزای تجاری ۱ بار ورود چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۷ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزای تجاری ۲ بار ورود چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما بار و هر بار نهایتا ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۷ روز کاری اخذ می شود.
  • ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد اما در هر بار ورود نهایتا تا ۳۰ روز میتوانید در چین اقامت داشته باشید. مدت اخذ این ویزا ۷ روز کاری است.
  • برای اخذ ویزای چین به صورت ۶ ماه و یکساله مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای چین در پاسپورت الزامی است.
  • فعلا برای افرادی که تعداد زیادی مهر ورود و خروج کشور ترکیه در پاسپورت دارند ویزا چین داده نمیشود.

در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با شماره 09178146065 تماس حاصل نمایید.

>